TOP

Barnas Valg

Et av de mest interessante prosjektene jeg har fått jobbe med er Barnas Valg. Dette er en unik demokratiopplæring for 5. til 10. trinn på barne- og ungdomsskolen, som også er et faktisk valg hvor barn over hele Norge får stemme på partiene som er med! Det er et unikt samarbeid mellom Redd Barna, produksjonsselskapet Nordic Screens, de politiske partiene – og ikke minst skolene og lærere.

 

Nettsidene er kjernen i Barnas Valg. Det er her barna får lære om demokrati og valg gjennom aktiviteter og filmer – og det er her de avgir sin stemme når valget åpnes. Nettsidene er utviklet av Oxx – og designet i samarbeid med meg og flere kollegaer i Redd Barna.

 

I Barnas Valg har jeg jobbet mye med brukeropplevelse og universell utforming, i tillegg til design av visuell identitet – som fungerer i samspill med Redd Barnas visuelle identitet.

 

Hvis du ønsker å se hva Barnas Valg er i praksis, anbefaler jeg en titt på denne Supernytt-sendingen fra 9. september 2021. Velg innslag «4. Klare for Barnas Valg».

Like